Muziekonderwijs Terschelling

Eric Roelofsen & Sjaak van der Reijden

Eric en Sjaak verzorgen de muzieklessen voor blaasinstrumenten.

Op Terschelling dirigeren zij bij toerbeurt Harmonie Jubal.

Ze spelen in het fameuze Di Gojim.

Sjaak (Leeuwarden, 1962) studeerde schoolmuziek B en HaFaBra direktie aan de Muziek Pedagogische Akademie (later conservatorium) in Leeuwarden. Als trompettist liet hij zich inspireren door onder meer muziek uit de Balkan, in het bijzonder door de Roemeense trompettist Constatine Gherghina. Sinds 1989 is hij trompettist bij Di Gojim. Sjaak arrangeert diverse werken voor harmonie en fanfare en is actief als componist en arrangeur. Tevens is hij dirigent van het Leeuwarder Accordeon Ensemble (LAE) en de Oldehovekapel. Daarnaast is hij vakleerkracht muziek aan verschillende basisscholen in Leeuwarden.

Eric (Leeuwarden 1968) studeerde aan het conservatorium in Groningen trombone en directie voor blaasorkesten. Hij is dirigent van een aantal korpsen, blaasorkesten en van een bigband. Hij is docent trombone. Daarnaast speelt Eric tuba en (bas)trombone in verschillende orkesten als Di Gojim, 'Sing, Swing ‘n-T-bone', 'The Runaway Circus Orchestra' en 'Diep Triest'. Hij is een veelgevraagd sessie-muzikant en te beluisteren op diverse cd’s.

Tim de Vries

'Mr Tim' geeft les op saxofoon en klarinet.

André Valkenburg

André geeft les in slagwerk. Hij heeft in Wergea Drumschool Valkenburg en komt elke week naar Terschelling voor slagwerkles.